معرفی دفتر EDO دانشکده داروسازی

پرتال دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان
Home » معرفی دفتر EDO دانشکده داروسازی

رسالت

دفتر توسعه آموزش (EDO) دانشکده داروسازی واحد دامغان در راستای اهداف مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه (EDC) و به عنوان بازوی اجرایی مرکز، در دانشکده داروسازی از سال 1394 شروع به کار نموده است و در جهت تعالی آموزش در سطح دانشکده فعالیت می نماید. این دفتر به عنوان یک بخش مشورتی و با انجام مأموریت در جهت اجرای برنامه های ارتقای کیفیت آموزش در حوزه علوم پزشکی (داروسازی) برای مجموعه مدیریتی دانشکده انجام وظیفه می کند.

شرح وظایف دفتر توسعه آموزش

1. همکاری در ارتقای تو انمندی های اعضای هیأت علمی در زمینه های مختلف آموزش علوم پزشکی
  2. همکاری در اجرا و ارائه مشاوره در زمینه ارزشیابی اعضای هیأت علمی و فرایندهای آموزش در دانشکده ی مربوطه
  3. ‏ارائه مشاوره در زمینه اجرای طرح های پژوهش در آموزش